Opslagstavlen

Lukket fortov pga kloakrenovering

Fortovet på skolesiden af Næshøjvej bliver lukket af fra torsdag 15/11 morgen og frem til og med onsdag 28/11. Der skal graves i fortovet og fodgængere, cykler mv henvises til modsatte fortov.

For de elever der ankommer til skolen fra vest - kan med fordel benytte indgangen ved biblioteket. Fra modsatte side kan indgangen gennem de yngste elevers gård benyttes.

Beklager ulemperne.

mvh Lars Mølgaard
    Lars Mølgaard den 14-11-2018
  • ikon
    Ændring i skolebussen - torsdag d. 15.11. (A dag)
    Da skolen lukker hhv. kl. 12.45 og kl. 14.25, vil skolebussen kun køre fra skolen kl. 12.55 og kl.14.35(eneste afgange)

Gitte Vraa den 12-11-2018
  • ikon

14.08.18 - køreplanen er revideret - der kører også en skolebus fra skolen onsdag k. 12.55 - se vedlagte.

Kære forældre til børn, der kører i skolebus til og fra skole

Børn og unge har lavet en pjece med gode råd, når børnene skal færdes i trafikken og køre med skolebus. Det er vigtigt, at I taler med jeres børn om, hvad de skal gøre, når de stiger af og på bussen, så de kommer godt og sikkert i skole og hjem igen.

Børn og Unge

Gitte Vraa den 08-08-2018